Antahkarana

Nou

  • Lucrat de mana
  • Diametru 30 cm

Cristale folosite: apatit albastru, acvamarin, turcoaz, chihlimbar, peridot, citrin, cuarț roz, ametist, cristal de stâncă

Detalii

420,00 lei

Informații

Antahkarana este un simbol străvechi folosit pentru vindecare și meditație, în Tibet și în China. Acest simbol este multidimensional, dar dintr-o anumită perspectivă pare a fi bidimensional fiind alcătuit din trei cifre ”7” așezate pe o suprafață plană.

Cei trei de ”7” reprezintă cele șapte chakre majore, cu cele șaspte culori și cele șapte tonuri din gama muzicală. Acești trei de ”7” sunt amintiți în cartea revelației ”Apocalipsa” ca fiind cele șapte lumânări, șapte trompete și cele șapte sigilii. Simbolul nu a fost generat de tibetani, dar nu există scriere care să indice originea lui.

După opinia lui Michelle Griffth, simbolul a fost la început dat pământenilor în timpul civilizației Lemuriene (civilizația ”Mu”) acum cu peste o sută de mii de ani în urmă.

Antahkarana este un simbol special care are conștiință proprie, lucrează direct asupra aurei și a chakrelor. Are efecte vindecătoare, variate în funcție de nevoile persoanei la momentul respectiv. Din moment ce efectul simbolului este condus de Sinele Superior, va avea întotdeauna un efect benefic, neputând fi niciodată folosit greșit sau cu intenții rele.

Steaua lui David sau Scutul lui David, este alcătuit din două triunghiuri intercalate care formează o hexagramă. În magie și alchimie, simbolizează unitatea elementelor. Când cele șase puncte sunt combinate cu un al șaptelea punct mistic, invizibil, aceasta semnifică transformarea.

Reviews

Nota 
Teodorescu V 02/10/2022

Superb!

Un tablou cu o frecvență foarte înaltă, ce deschide un portal catre alte dimensiuni!
Este făcut cu o acuratețe impecabilă, îmbinare armonioasa de culori, simboluri și cristale semiprețioase , ceea ce face ca acest tablou sa fie o minunăție si in același timp, un prieten de nădejde în casa oricui ajunge! Mulțumesc cu recunoștință, Sabina Chetan!

Nota 
Vio Vasile 12/19/2021

Felicitari!

Am comandat acest tablou pentru a completa colectia mea de tablouri de cristale de la decostyles.ro, un simbol minunat, cu o energie puternica, o combinatie superba de culori ! Recomand cu incredere pentru casa dvs, la birou sau pentru un cadou deosebit !

Nota 
Vlad I 01/20/2020

Absolut superba!

Am achizitionat acest produs si este de-a dreptul remacabil. Elementele, combinatia de cristale este armonioasa si impresionanta in acelasi timp. Pe langa asta, Sabina este foarte profesionisata si recomand produsele ei cu mare incredere!

Nota 
Alina Vilau 06/26/2019

Terapie

Sunt fericita posesoare a acestui
minunat tablou,reprezinta simbolul Vindecarii.Multumesc,Sabina!


Scrieți-vă părerea !

Write a review

Antahkarana

Antahkarana

  • Lucrat de mana
  • Diametru 30 cm

Cristale folosite: apatit albastru, acvamarin, turcoaz, chihlimbar, peridot, citrin, cuarț roz, ametist, cristal de stâncă

Write a review